Opšti uslovi prodaje

Poštovani,
u cilju zaštite naših kupaca i zaposlenih
dok traje epidemija -
MALOPRODAJA SE OBAVLJA ISKLJUČIVO PREKO ONLAJN PRODAVNICE!Opšte napomene

Internet stranice inel-beograd.rs (u daljem tekstu Sajt) su vlasništvo preduzeća INEL d.o.o. Beograd. Upotrebom Sajta korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. INEL d.o.o. Beograd  zadržava pravo izmene opštih uslova na ovom Sajtu bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Svaka poseta našem Sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovaj Sajt.

INEL d.o.o. Beograd zadržava pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na Sajtu bez prethodne najave.

Intelektualna svojina 

INEL d.o.o. Beograd polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje prikazane na ovom Sajtu kao što su stranice, tekstovi, dizajnerski elementi, vizuelni i audio elementi, vizuelni identitet, baze podataka, programski kod dok su  fotografije i logotipi vlasništvo naših dobavljača i nijedan od tih sadržaja se ne može koristiti ni na koji način bez naše prethodne saglasnosti. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela Sajta ili sajta u celini, smatraće se povredom autorskih prava.

Opisi, karakteristike i slike proizvoda

INEL d.o.o. Beograd ulaže napor da sve proizvode objavljene na ovom Sajtu opiše što je tačnije moguće, međutim ne garantuje da su svi opisi ili karakteristike proizvoda potpuni i tačni. INEL d.o.o. Beograd je zahvalan svakom posetiocu Sajta koji će dostaviti uočene greške. Fotografije i crteži proizvoda su informativnog karaktera i mogu da se odnose i na sličan proizvod. Ukoliko Vam je bitan izgled proizvoda preporučujemo da uspostavite kontakt sa nama, rado ćemo Vam pokazati uzorke (ukoliko ih posedujemo) u našim prostorijama.

Registracija klijenata 

Na Sajtu proizvode mogu kupovati isključivo korisnici (pravna i fizička lica) iz Srbije. Da bi pregledali sadržaj Sajta nije nephodno da budete registrovani klijent ali samo registrovani klijenti mogu poručivati, čuvati specifikacije i kupovati. Registraciju možete izvršiti u svakom trenutku.

Otkazivanje porudžbine

U slučaju da želite da otkažete porudžbinu, molimo da u što kraćem vremenskom roku pošaljete obaveštenje e-mailom kako bi stopirali slanje poručene robe. Ako je porudžbina već poslata ili isporučena, otkazivanje porudžbine nije moguće.

Stupanje porudžbine na snagu

Vaša porudžbina će biti validna tek po po prihvatanju porudžbine od strane INELa i pošto budu ispunjeni uslovi plaćanja.

Minimum porudžbine

Minimalna porudžbina koja će INEL prihvatiti je 3.000,00 RSD i u tom slučaju je isporuka na adresu besplatna. Ukoliko je vaša porudžbina manja od minimalne, molimo da nas kontaktirate da dogovorimo vašu kupovinu.

Isporuka porudžbina

Sve prihvaćene porudžbine će biti isporučene u celosti ili delimično najkasnije sutradan po stupanju porudžbine na snagu (u zavisnosti od raspoloživosti proizvoda i u skladu sa opcijom koju ste odabrali) na adresu za isporuku koju ste dali za konkretnu porudžbinu. Moguće je preuzeti proizvode i na našoj adresi. Isporuka se vrši putem službe AKS EXPRES na teritoriju Republike Srbije i za iznose porudžbine koji su veći od minimalne porudžbine, isporuka je besplatna.