O nama

Poštovani,
u cilju zaštite naših kupaca i zaposlenih
dok traje epidemija -
MALOPRODAJA SE OBAVLJA ISKLJUČIVO PREKO ONLAJN PRODAVNICE!Još od 1991. godine, INEL je vodeći distributer opreme za električne instalacije i razvod električne energije u Srbiji i regionu.

Našim kupcima nudimo proizvode koje nabavljamo isključivo od  prestižnih evropskih kompanija, koji su namenjeni razvodu električne energije, automatizaciji u industriji i opremanju poslovnih i stambenih objekata sa posebnom pažnjom na energetsku efikasnost.
Sve ove segmente tržišta snabdevamo raznovrsnim proizvodima i kompletnim rešenjima u saradnji sa našim glavnim partnerima.

INEL svojim klijentima nudi odličnu komercijalnu saradnju, razmenu iskustava u tehničkoj podršci, stimulativnu cenovnu politiku i logistiku  kao i razvijenu prodajnu mrežu širom teritorije Srbije zahvaljujući našem prisustvu u Beogradu, Nišu i Novom Sadu

Najvažnije informacije o ovim proizvodima možete naći na našim web stranicama a naši stručni i obučeni timovi Vam stoje na raspolaganju za sva vaša pitanja i sugestije. 

INEL stalno usklađuje strategiju kao obavezu za uspešnu saradnju sa kupcima i partnerima. Naši specijalisti prodaje imaju zadatak stalnog usredsređivanja na stabilne klijente sa kojima se namerava ostvariti dugoročna saradnja.

Stalna podrška klijentima našim dobro snabevenim lagerom za standardnu opremu, kao i kratki rokovi isporuke za ostalu opremu čini naš nastup na tržištu uspešnim i efikasnim.


Posebno želimo da se zahvalimo našim cenjenim klijentima i partnerima na učestvovanju u našim naporima da INEL učinimo pouzdanim i uspešnim.


Uvereni smo da će se saradnja i zajednički napredak nastaviti i ubuduće na obostrano zadovoljstvo.