Kako kupovati

Poštovani,
u cilju zaštite naših kupaca i zaposlenih
dok traje epidemija -
MALOPRODAJA SE OBAVLJA ISKLJUČIVO PREKO ONLAJN PRODAVNICE!Morate biti registrovani

Bez obzira da li ste fizičko ili pravno lice, da bi kupili proizvode koje nudimo putem ovog sajta, morate biti registrovani. Broj telefona koji upisujete prilikom registracije nam je potreban kako bi mogli da uspostavimo vezu sa Vama u slučaju da imamo neki komentar u vezi vaše porudžbine. Ostali podaci služe za fakturisanje. Adresu isporuke možete promeniti putem sajta sve do trenutka porudžbine (naravno, ukoliko je moguće, na Vaš zahtev, promenićemo je i kasnije).

Pravna lica

Pravna lica koja su registrovana u veleprodaji INELa, mogu biti na ovom sajtu pre-registrovana. Ipak, od Vas će se zahtevati da potvrdite ponudjene podatke. Molimo da pratite uputstva.

Ipak

Ipak, i bez registrovanja, možete pregledati proizvode i napraviti specifikaciju, medjutim, u tom slučaju, tu specifikaciju ne možete niti poručiti niti je sačuvati za kasniju upotrebu.

Izbor proizvoda

Potrudili smo se da Vam olakšamo izbor proizvoda, razvrstavanjem svih proizvoda koje nudimo u grupe srodnih proizvoda a gde god je bilo moguće dodali smo i filtere za dalje smanjenje broja ponudjenih proizvoda. Ukoliko znate referncu proizvoda (kod, šifra ...) imate na raspolaganju vrlo brz način da registrujete specifikaciju na ovom sajtu. Naravno, naši prodavci su Vam na raspolaganju da Vam pomognu u izboru proizvoda. Ukoliko ne poznajete dobro proizvode koje bi poručili, molimo Vas da ne oklevate da nas kontaktirate. Ovo naročito važi za proizvode gde je bitan izgled a ne samo funkcionalnost i tada preporućujemo da dogovorite sastanak sa prodavcem i pogledate uzorke koje bi mogli da imamo.

Rok isporuke proizvoda

INEL se trudi da ima zalihe koje omogućavalu brzu isporuku proizvoda. Medjutim, mi nemamo sve proizvode na zalihama. Moguće je da količina koju tražite bude veća od naših raspoloživih zaliha. Obratite pažnju na rok isporuke kao i na komentar o mogućoj isporuci sa naših zaliha i u slučaju bilo kakve nedoumice, kontaktirajte nas.

Nedoumica ili sugestija

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili sugestiju, molimo kontaktirajte nas.